WEGENS SUCCES VERLENGD! GRATIS E-BOOK

Ontdek het geheim van Serious Games

Het vak van trainer/coach of organisatieadviseur verandert. Talent- en organisatieontwikkeling moet steeds sneller en leuker. Ontwikkelprogramma’s moeten zoveel mogelijk impact hebben in een zo kort mogelijke tijd. Hoe zorgen we ervoor dat we mensen in organisaties blijven verrassen. En wanneer lukt het wél om oud gedrag duurzaam om te buigen naar nieuw gedrag…

In dit compacte boek kijken we vanuit de nieuwste inzichten over gedragsverandering en breinleren naar de mogelijkheden om serious games en actieve werkvormen in te zetten. Een praktisch en compact geschreven boek voor iedereen die bezig is met gedragsverandering in organisaties en hiervoor de horizon wil verbreden of de toolkit wil uitbreiden.

Schrijf je nú in voor onze nieuwsbrief
en ontvang (tijdelijk) GRATIS het eBook

We respecteren je privacy en gaan zorgvuldig met je gegevens om. 

Deel deze actie:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Jump

We maken spel- en werkvormen toegankelijker voor trainers/coaches en HRM-professionals door de brug te slaan tussen leervragen/ ontwikkelvraagstukken en mogelijkheden zoals actieve werkvormen, serious games en spelsimulaties. Dit komt allemaal samen op ons online platform met serious games, coachkaarten en spelsimulaties.