Kennismaking Crisis Dilemma Game

  • Unieke kans
  • Vrijblijvend
  • Nieuwe inzichten

Een besluit nemen in een situatie van crisis, betekent dat je om moet kunnen gaan met onzekerheid, schaarste van informatie en met het feit dat je het nooit 100% goed kunt doen. Wat je ook beslist, aan ieder besluit kleven zowel positieve als negatieve consequenties. 

Ervaar dit, en meer, tijdens deze unieke kans om geheel vrijblijvend deel te nemen aan een kennismakingssessie van de Crisis Dilemma Game!

  • 25 en 27 juni
  • Veiligheidsregio Utrecht

Gratis kennismaken?

Op 25 en 27 juni 2019 organiseren we voor onze relaties binnen het veiligheidsdomein de unieke mogelijkheid om deel te nemen aan de Crisis Dilemma Game. Het spel zal worden gespeeld bij de Veiligheidsregio Utrecht. 

We spelen de game twee keer en er kunnen per keer maximaal 6 deelnemers meedoen (niet meer dan 2 deelnemers per organisatie). Een unieke kans om zelf te ervaren of deze game geschikt is om in te zetten in jullie veiligheidsregio.

Wat zeggen anderen?

Marleen Damen
Marleen Damen Wethouder Gemeente Leiden
"Geeft de game een 8: "Leuke en leerzame manier om te oefenen."
Jeroen Wesselink
Jeroen WesselinkVNOG Afdelingshoofd Crisisbeheersing & Risicobeheersing a.i.
"Verrassend hoe de deelnemers de verhaallijnen oppakken en gevarieerd vertalen naar besluiten. Het gezamenlijke gesprek over de resultaten geeft steeds weer nieuwe inzichten."
Christiaan Bruggen
Christiaan BruggenVeiligheidsregio Fryslân. Senior medewerker Crisisbeheersing Afd. vakbekwaamheid
"De Crisis Dilemma Game biedt de mogelijkheid om individueel te trainen op de besluitvorming. Door de game krijgen de deelnemers nu ook de gevolgen van de diverse besluiten te zien."
Previous
Next

UITGELICHTE GAMES:

×

Winkelmand

GRATIS EBOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis het eBook ‘Gedragsverandering en het geheim van Serious Games’. 

E-Book