Advies nodig?

We helpen je graag bij het vinden van de juiste game. Neem contact met ons op en we helpen je verder.

Bridge-IT: Business Simulatie DevOps

Huurprijs: Vanaf € 2.250,- inclusief begeleiding (excl. BTW)

Business simulatie om ontwikkelteams en IT-operationele teams beter te laten samenwerken en communiceren en om de integratie tussen ontwikkeling en beheer te bevorderen.

Extra informatie

begeleiding

Met begeleider

deelnemers

10+, 20+

duur

Keuzemogelijkheid voor 4 of 8 uur (tegen meerkosten)

Soort game

Serious Game

Deel deze game

Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Beschrijving

DevOps

DevOps (een samenstelling van “development” en “operations”) is een gebruik en een praktijk binnen software engineering die tot doel heeft softwareontwikkeling (Dev) en softwareoperaties (Ops) samen te brengen.

Bridge-IT

Bridge-IT speelt zich af in een klein attractiepark dat zich heeft aangesloten bij een Amerikaanse keten: FamilyFunFormula. Om voldoende publiek te trekken en zo de investering terug te verdienen hebben de exploitanten van het park elk jaar nieuwe, betere en grotere attracties nodig. Innovatieteams ontwikkelen deze nieuwe attracties, die door de afdeling Parkbeheer in exploitatie worden genomen. Bij de uitvoering gaat er van alles mis en de eigenaar maakt zich grote zorgen over de toekomst van het bedrijf. Aan de deelnemers de opdracht om een 5-jarig businessplan te realiseren zodat de toekomst van het park gewaarborgd is!

 

Extra informatie

begeleiding

Met begeleider

deelnemers

10+, 20+

duur

Keuzemogelijkheid voor 4 of 8 uur (tegen meerkosten)

Soort game

Serious Game

Leerthema's & Resultaten

Opbrengsten:

 • Deelnemers krijgen zicht op de eigen bijdrage in het teamresultaat én de bijdragen van anderen.
 • Deelnemers ervaren hoe ze op basis van dit inzicht tot betere samenwerking kunnen komen.
 • Deelnemers leren luisteren naar ervaringen van collega’s, kunnen collega’s aanspreken op hun gedrag, leren als team zakelijk te communiceren over mogelijke verbeteringen.
 • Deelnemers ervaren het belang van informatie/kennis (willen) delen, ervaren dat overdrachtsmomenten tot problemen kunnen leiden als dat niet zorgvuldig gebeurt.

Doelgroep

Businessmanagers, Projectmanagers, Projectteams

Doel

DevOps gaat over samenwerking, communicatie en integratie tussen ontwikkelteams en IT-operationele teams met als doel om snellere en meer betrouwbare software producten en diensten te leveren aan de business. Bridge-it richt zich met name op de communicatie- en samenwerkingseisen van DevOps.  Verschillen tussen ontwikkelingsteam en exploitatieteams moeten overbrugd worden om de doelstellingen van de business te behalen: 1 team, 1 taak, 1 missie!

Prijsinformatie

 • 4-uur uitvoering: prijs € 2.250
 • 8-uur uitvoering: prijs € 3.250
 • prijzen gelden voor een aantal deelnemers van 8-15 per uitvoering
 • prijzen zijn altijd inclusief facilitator
 • indien er meerdere uitvoeringen parallel moeten worden gedaan, dan bieden we u een offerte op maat aan.
 • prijzen zijn altijd exclusief locatiekosten, de klant zorgt in overleg voor een geschikte ruimte
 • prijzen zijn inclusief eventuele reis- en verblijfkosten binnen Nederland

Game Cyclus

De deelnemers gaan op basis van een businessplan aan het werk en doen concrete ervaringen op. De resultaten en de ervaringen uit de spelronde geven aanleiding tot reflectie. Wat gebeurde er en waarom, wat vond je daarvan, hoe zou je het kunnen voorkomen of bevorderen? Daarna worden ervaringen en reflectie in een algemeen kader geplaatst: wat zegt de theorie, wat kun je in het algemeen over de ervaren problemen zeggen? De laatste stap in een ronde is de planningsfase: de deelnemers maken afspraken met elkaar zodat de resultaten, de samenwerking en de communicatie verbeteren. Vervolgens start de volgende ronde waarin de nieuwe werkwijze getoetst wordt. Het aantal ronden ligt tussen de 3 en 5.

Deze games vind je misschien ook interessant:

Deze game huren? Vraag een offerte aan!

Leuk dat je interesse hebt in het huren van deze game. Om een offerte uit te brengen voor de gekozen game hebben we wat meer informatie nodig. Vul s.v.p. datgene in wat bekend is en wij nemen vervolgens contact met je op voor een offerte op maat.

×

Winkelmand

GRATIS EBOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis het eBook ‘Gedragsverandering en het geheim van Serious Games’. 

E-Book