Aanbieding!

Combinatiedeal 2 sets coachkaarten

54.95 excl. BTW

Combinatie aanbieding: Het Lijfspreukenspel samen met het Kernwaarden & Foto Associatie Spel voor maar € 54,95. Dat is bijna 10 euro korting!

Lees verder

Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Beschrijving

De Kaartspellen

1. Lijfspreuken en Levensmotto’s

Het lijfspreukenspel van Nienke van der Haak bestaat uit een unieke verzameling spreuken (affirmatiekaarten of associatiekaarten). Deze kaarten worden vooral gebruikt door coaches en trainers om snel tot de gewenste diepgang of het goede gesprek te komen.

2a. Kernwaardenspel

Met dit kernwaardenspel kun je op een makkelijke en leuke manier je eigen kernwaarden vinden of de kernwaarden van een team of organisatie in beeld brengen. Het kernwaardenspel bestaat uit 60 kaarten met 127 zorgvuldig geselecteerde kernwaarden. De gekozen waarden zijn tot stand gekomen na zorgvuldig onderzoek. Deze waarden worden zowel individueel gebruikt als door organisaties. Hierdoor is het vrijwel zeker dat je jezelf kunt herkennen in één tot vier van de waarden die je op de kaarten ziet.

Met de bijgeleverde handleiding is dit kernwaardenspel te gebruiken tijdens teamsessies, individuele coaching als zelfreflectie.

2b. Foto Associatie Spel

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden! Het foto associatie spel bevat 60 unieke fotokaarten die zijn bedoeld als (inspirerend) hulpmiddel tijdens coaching en teamtrainingen.

De foto’s voldoen aan de volgende criteria: relatief ruwe foto’s zonder filter, eenvoudige beelden waardoor je snel kunt associëren, vrijwel geen teksten in of op de foto’s zodat vooral het visuele brein wordt aangesproken en een ruime variatie aan thema’s. In de bijgevoegde handleiding zijn verschillende spelvormen beschreven om de fotokaarten toe te passen.

Deze JUMP coachkaartenset, bestaande uit twee spellen, is een essentiële tool voor coachgesprekken en teamsessies!

Extra informatie

Soort game

Coachkaarten

Meer informatie?

Meer weten over dit spel? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

We respecteren je privacy en gaan zorgvuldig met je gegevens om. 

Onze klanten

Zij gingen je voor: