Kernwaardenspel & Foto Associatie Spel

32,50

Deze JUMP coachkaartenset, bestaande uit het kernwaardenspel en het foto associatie spel, is een essentiële tool voor coachgesprekken en teamsessies!
Met de bijgeleverde handleiding is dit spel te gebruiken tijdens teamsessies en/of individuele coaching.

 

Beschrijving

Kernwaardenspel

Met dit kernwaardenspel kun je op een makkelijke en leuke manier je eigen kernwaarden vinden of de kernwaarden van een team of organisatie in beeld brengen. Het kernwaardenspel bestaat uit 60 kaarten met 127 zorgvuldig geselecteerde kernwaarden. De gekozen waarden zijn tot stand gekomen na zorgvuldig onderzoek. Deze waarden worden zowel individueel gebruikt als door organisaties. Hierdoor is het vrijwel zeker dat je jezelf kunt herkennen in één tot vier van de waarden die je op de kaarten ziet.

Met de bijgeleverde handleiding is dit kernwaardenspel te gebruiken tijdens teamsessies, individuele coaching als zelfreflectie.

Foto Associatiekaarten

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden! Het foto associatie spel bevat 60 unieke fotokaarten die zijn bedoeld als (inspirerend) hulpmiddel tijdens coaching en teamtrainingen.

De foto’s voldoen aan de volgende criteria: relatief ruwe foto’s zonder filter, eenvoudige beelden waardoor je snel kunt associëren, vrijwel geen teksten in of op de foto’s zodat vooral het visuele brein wordt aangesproken en een ruime variatie aan thema’s. In de bijgevoegde handleiding zijn verschillende spelvormen beschreven om de fotokaarten toe te passen.

Deze JUMP coachkaartenset, bestaande uit twee spellen, is een essentiële tool voor coachgesprekken en teamsessies!

Wil je weten hoe dit kernwaardenspel tot stand is gekomen? Lees het hier.

Aanbiedingen Coachkaarten

We hebben op dit moment twee mooie aanbiedingen met het Kernwaarden & Foto Associatiespel:

  1. Het Kernwaarden & Foto Associatiespel in combinatie met het Ken je Collega Spel, met maar liefst 15 euro korting! Bekijk de aanbieding hier!
  2. Het Kernwaarden & Foto Associatiespel in combinatie met het spel Lijfspreken & Levensmotto’s, ook met maar liefst 15 euro korting! Bekijk de aanbieding hier!
  3. Het Kernwaarden & Foto Associatiespel met het Ken je Collega Spel én het spel Lijfspreken & Levensmotto’s, ook met maar liefst 15 euro korting! Bekijk de aanbieding hier!

Extra informatie

Soort game

Coachkaarten

Game huren of meer informatie nodig?

Laat hieronder je wens + gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

We respecteren je privacy en gaan zorgvuldig met je gegevens om. 

Onze klanten

Zij gingen je voor:

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0