Vaardighedenspel – Peter Gerrickens

32.95 incl. BTW

De invalshoek bij dit veelzijdige communicatiespel is de vraag: Wat kan ik? Het Vaardighedenspel kan in vrijwel alle werk- en privé-situaties worden gebruikt om op een speelse manier de wijze van functioneren en communiceren te bespreken én te verbeteren. Het spel is dan ook bestemd voor iedereen die zich met communicatie bezig houdt.

Extra informatie

Soort game

Coachkaarten

Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Beschrijving

Vaardighedenspel

Dit kaartspel helpt je bij het beantwoorden van de vraag: Wat kan ik? Het spel bestaat uit 140 kaarten met daarop sociale en communicatieve vaardigheden, bv.: helder formuleren, samenvatten, beslissingen nemen, opbouwende kritiek geven en duidelijk uitleggen. De vaardigheden zijn verdeeld in 16 groepen of competentiegebieden, bv.: communicatie, samenwerken, leidinggeven, besluitvorming en klantgerichtheid.
Het Vaardighedenspel kan in nagenoeg alle werk- en privé-situaties worden gebruikt om op een speelse wijze de manier van functioneren en communiceren te bespreken én te verbeteren.

Extra informatie

Soort game

Coachkaarten

Inhoud Spel

Het Vaardighedenspel bestaat uit 140 kaarten met daarop sociale en communicatieve vaardigheden. Bijvoorbeeld: helder formuleren, samenvatten, beslissingen nemen, opbouwende kritiek geven en duidelijk uitleggen.

De vaardigheden zijn verdeeld in 16 groepen of competentiegebieden, bijvoorbeeld: communicatie, samenwerken, leidinggeven, besluitvorming en klantgerichtheid.

Toepassingsmogelijkheden

  • Bewustwording van eigen manier van communiceren
  • Verbeteren communicatie en samenwerking in teams
  • IJsbreker in trainingen
  • Competentiegericht leren
  • Coaching en loopbaanplanning

Bij het spel vind je spelregels voor vier spelvormen.

Specificaties

Doosje met 140 kaarten en spelregels voor vier spelvormen.

ISBN: 97890 74123 044

Auteurs

Peter Gerrickens