Aanbieding!

Aanbieding 3 sets coachkaarten

82,50

Tijdelijke  Combinatiekorting van 15 Euro!   Het Ken je Collega Spel, het Kernwaarden & Foto Associatie Spel en Lijfspreuken & Levensmotto Spel met een enorme korting!

Lees verder

Beschrijving

Combinatiedeal 3 sets coachkaarten

1a. Kernwaardenspel

Met dit door Jump ontwikkelde Kernwaardenspel kun je op een makkelijke en leuke manier je eigen kernwaarden vinden of de kernwaarden van een team of organisatie in beeld brengen. Het kernwaardenspel bestaat uit 60 kaarten met 127 zorgvuldig geselecteerde kernwaarden. De gekozen waarden zijn tot stand gekomen na zorgvuldig onderzoek. Deze waarden worden zowel individueel gebruikt als door organisaties. Hierdoor is het vrijwel zeker dat je jezelf kunt herkennen in één tot vier van de waarden die je op de kaarten ziet.

Met de bijgeleverde handleiding is dit kernwaardenspel te gebruiken tijdens teamsessies, individuele coaching als zelfreflectie.

1b. Foto Associatie Spel

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden! Het foto associatie spel bevat 60 unieke fotokaarten die zijn bedoeld als (inspirerend) hulpmiddel tijdens coaching en teamtrainingen.

De foto’s voldoen aan de volgende criteria: relatief ruwe foto’s zonder filter, eenvoudige beelden waardoor je snel kunt associëren, vrijwel geen teksten in of op de foto’s zodat vooral het visuele brein wordt aangesproken en een ruime variatie aan thema’s. In de bijgevoegde handleiding zijn verschillende spelvormen beschreven om de fotokaarten toe te passen.

Deze JUMP coachkaartenset, bestaande uit twee spellen, is een essentiële tool voor coachgesprekken en teamsessies!

2. Ken je Collega Spel

Het door Jump ontwikkelde Ken je Collega Spel  is bedoeld als (inspirerend) hulpmiddel voor mensen die net als wij geloven dat samenwerken soepeler verloopt als je elkaar beter kent en dus ook beter begrijpt.
Stuk voor stuk zijn het vragen die er op gericht zijn stappen te zetten om de openheid, het werkplezier en het begrip voor elkaar te vergroten. Samenwerken in teams wordt makkelijker en leuker als je beter weet hoe iemand in elkaar steekt.

Het spel bestaat uit 60 kaarten, verdeeld in 5 categorieën: Voorwaarden, Energie, Persoonlijk, Dilemma’s en Uitdagingen
Elke categorie heeft 2 niveaus. Je kunt ervoor kiezen om weinig bloot te geven over jezelf in je antwoord, of veel.

3. Lijfspreuken & Levensmotto’s

Het lijfspreuken spel van Nienke van der Haak-Kraeima bestaat uit een unieke verzameling spreuken (affirmatiekaarten of associatiekaarten). Deze coachkaarten of affirmatiekaarten worden vooral gebruikt door coaches en trainers om snel tot de gewenste diepgang of het goede gesprek te komen.

Lijfspreuken en Levensmotto’s

Taal is een krachtig hulpmiddel. Veel mensen weten dit. Ze hanteren lijfspreuken of een levensmotto om aan te duiden hoe zij in het leven staan. Het kan prettig zijn als zo’n helpende zin, een levensmotto of lijfspreuk je verder kan brengen. Het kan je ook helpen om op koers te blijven. Ieder mens handelt, bewust of onbewust vanuit zijn eigen levensmotto’s.

Uitgebreide handleiding

Bij de coachkaarten tref je een uitgebreide praktische handleiding aan waarmee je diverse mogelijkheden krijgt aangereikt om de coachkaarten in te zetten. Deze coachkaarten zijn geselecteerd op belangrijke thema’s uit de persoonlijke ontwikkeling waardoor veel mensen zich ergens in zullen herkennen en er gemakkelijk een goed gesprek zal ontstaan.

Het spel bestaat uit 53 mooi vormgegeven coachkaarten van duurzame kwaliteit. De spreuken zijn gekozen op basis van thema’s als loslaten, je gevoel volgen, positieve mindset, buiten de kaders denken/doen, relativeren, positief zelfbeeld, liefdevol leven en proactiviteit.
De associatiekaarten met lijfspreuken worden bewaard in een mooi stevig doosje waarin ook een handleiding zit met daarin diverse tips plus een verzameling spelvarianten voor coaching, training en groepsbijeenkomsten.

Toolbox voor coaches

Met deze drie sets coachkaarten maak je je toolbox als coach in één keer compleet, en met een flinke korting!

Extra informatie

Soort game

Coachkaarten

Game huren of meer informatie nodig?

Laat hieronder je wens + gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

We respecteren je privacy en gaan zorgvuldig met je gegevens om. 

Onze klanten

Zij gingen je voor:

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0

Maak kennis met onze games

PROEVERIJ-EVENT "TRAINEN EN COACHEN MET SPEELS GEMAK"

Wil jij leren hoe je met compacte games jouw programma of bijeenkomst kan verrijken?
Wil je zelf ervaren hoe zo’n game of spelsimulatie gaat?
Wil je de kans pakken om een geschikt spel direct aan je toolbox toe te voegen?

vluchtelingenkamp