Online Serious Escape Game

Juwelenroof

Een online teamtraining met offline ervaringen!

Wanneer je hieronder je gegevens invult, nemen we z.s.m. contact met je op over deze game.

Met professionele begeleiding

Teambuilding vanuit je eigen huis

Voorkennis is niet nodig

Online Serious Escape Game

Juwelenroof

In deze online serious escape game verplaatsen de leden van het team zich in de rol van een groep inbrekers die zich heeft voorbereid op een grote Juwelenroof. Iedere deelnemer heeft eigen informatie en materialen thuis gekregen. Er is een plattegrond van het museum en de deelnemers beschikken over informatie over de beveiliging en het plan voor de grote inbraak.

De roof vindt kort na sluitingstijd van het museum plaats. Maar zijn de teamleden in staat om de juiste strategie te kiezen? Welke materialen zijn nodig, welke route moet worden afgelegd en hoeveel tijd is er beschikbaar?

Door de zogenaamde BOB-structuur te hanteren kunnen de deelnemers succes behalen. Ze verzamelen en verwerken de informatie door eerst aan beeldvorming te doen, vervolgens komen ze tot oordeelsvorming waarna er goede afgewogen besluiten worden genomen. Althans, dat is het ideale plaatje. Maar gaat dit ook lukken? De tijd tikt, de alarmbellen gaan af, de kelders lopen vol met water… wat is er aan de hand, komen we hier op tijd uit?

Inbreker online serious escape game

Online Serious Escape Game: JUWELENROOF

Een online teamtraining met offline ervaringen!

Wanneer je hieronder je gegevens invult, nemen we z.s.m. contact met je op over deze game.

Resultaten & Leerdoelen

Deze online game is allereerst leuk om te spelen! Maar ook nog heel leerzaam. Na het spelen van deze online serious escape game wordt duidelijk wat de sterke en zwakke punten zijn van het team of van de individuele deelnemers en hoe teams samenwerken. Aan de hand van een aantal krachtige reflectievragen kan de begeleider samen met de deelnemers de leermomenten verzamelen en de transfer maken naar de dagelijkse praktijk. En dit allemaal online! Fun en leerzaam!

Bij serious gaming wordt een spel gebruikt voor een serieus doel: zo voelt leren minder als leren. Deze leervorm werkt heel goed als je bijvoorbeeld gedrag op een onderhoudende manier wilt oefenen. Dit kan ‘in real life’ met onze serious games of met een online game, zoals deze online serious escape game.

Je verplaatst je in de rol van een inbreker die bezig is met een grootscheepse juwelenroof. Jullie doel is om binnen de gestelde tijd het museum te verlaten mét de juwelen.

Deze online escape game is  heel erg goed als boost voor de samenwerking van een team. De deelnemers leren tijdens de online serious escape game kort en bondig informatie uit te wisselen en effectief te communiceren (want er is geen tijd te verliezen!)
Je leert hoofd en bijzaken van elkaar te scheiden zodat je snel en effectief beslissingen kunt nemen.
Alles draait om samenwerken, want alleen kun je immers geen juwelenroof uitvoeren. 

In deze spannende game gaat het om vragen als:
– wie neemt de leiding?
– hoe houd je het hoofd koel?
– hoe wissel je efficiënt en effectief informatie met elkaar uit?
– hoe neem je de juiste beslissingen en hoe gaat het samenwerken?

Met de ervaren begeleiding van de trainers van P&A Talentontwikkeling, succes gegarandeerd!!

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0