Serious Games

ons aanbod

Serious Games

De beste games komen tot stand door een nauwe samenwerking tussen opdrachtgever, mensen uit de doelgroep en bijvoorbeeld didactische professionals, trainers, creatievelingen, vormgevers en inhoudsdeskundigen.

Wij werken met een hecht team van trainers, professionals en vormgevers dat van elk idee een succesvolle serious game maakt. Wij, en onze klanten kunnen hierdoor zeggen dat onze games behoren tot de beste serious games.

Nieuwsgierig geworden? Hieronder vind je onze bestaande games.
Wil je liever een maatwerk game? Kijk dan hier voor de mogelijkheden!

Crisis Dilemma Game

Online Ken je Collega Kaartspel

Online Serious Escape Game: Juwelenroof

Higher Ground: Multidisciplinair Samenwerken

Veiligheidsbewustzijn Game

Eigenaarschap Game

Juwelenroof

Back to Basic

Vluchtelingenkamp

Diefstal van de Maya’s

Jungletocht

Een maatwerk game?

We gaan graag voor jullie aan de slag!

Waarom Serious Games?

Serious games bieden situaties waarin concrete uitdagingen, handelingen en het leren met elkaar worden verbonden. Bovendien maken serious games het leren leuk, uitdagend en motiverend. De competitie zorgt voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Tijdens een serious game kunnen de deelnemers zonder risico’s ervaren wat de gevolgen zijn van hun handelingen, waardoor de kwaliteit van het leren verbetert. Door een serious game in een leer- of ontwikkelprogramma in te zetten, bereik je optimaal resultaat waardoor het geleerde direct in de dagelijkse praktijk kan worden toegepast.

Naast bestaande games is het ook mogelijk om een maatwerk game te laten maken. De game wordt speciaal gemaakt voor jouw organisatie of voor het leerthema dat jij wilt. 

Meer informatie?

Meer weten over onze games en/of onze mogelijkheden? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

We respecteren je privacy en gaan zorgvuldig met je gegevens om. 

Onze klanten

Zij gingen je voor:

GRATIS EBOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis het eBook ‘Gedragsverandering en het geheim van Serious Games’.