Events

Een aantal keer per jaar organiseren wij diverse events zoals gratis trainingen en proeverijen.
Hieronder vind je een overzicht van de Events die gepland staan.

train-de-trainer

eigenaarschap game

In het boek “Wie zorgt dat het goed komt” zijn de randvoorwaarden uitgewerkt die ertoe bijdragen om eigenaarschap te vergroten in teams. Door als teamcoach de Eigenaarschap Game te gebruiken kan je op een speelse, laagdrempelige manier het gesprek over eigenaarschap op gang brengen.

In deze train-de-trainer sessie onderga je eerst zelf als deelnemer het spel, vervolgens leggen we uit hoe het spel is opgebouwd en tenslotte krijg je concrete tips en handvatten aangereikt om dit spel in te zetten vanuit jouw eigen praktijk.

We willen je graag op een laagdrempelige manier kennis laten maken met onze Eigenaarschaps Game, we vragen daarom alleen een kleine vergoeding voor de onkosten. De kosten voor de training bedragen maar € 45,- inclusief lunch. Je maakt niet alleen kennis met het Eigenaarschaps Game maar kunt ook kort kennismaken met onze andere serious games.  

Wil je dit spel in de toekomst gebruiken in jouw rol van teamcoach of trainer, meld je dan aan voor deze train-de-trainer bijeenkomst!

kennismaking alle games

Proeverij

Schrijf je hieronder in als je op de hoogte gehouden wilt worden van alle proeverijen die we organiseren.  We organiseren meerdere keren per jaar een proeverij waar je kunt kennismaken met al onze serious games. En ze dus ook (deels) kunt spelen. Onze trainers zijn daarbij aanwezig zodat ze je alles kunnen vertellen over de leerdoelen die bereikt worden met onze serious games.

kennismaking

vluchtelingenkamp

De deelnemers krijgen in deze serious game het inrichten van een vluchtelingenkamp als uitdaging. Het kamp ligt in een veilige zone nabij het land Choemalije, alwaar flinke grensconflicten gaande zijn. Ze hebben beperkte middelen en beperkte tijd om te bepalen hoe het vluchtelingenkamp ingericht gaat worden. Hierbij heeft ieder zijn eigen verantwoordelijkheid maar er is ook een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

De deelnemers leren in deze serious game o.a.:

  • Multidisciplinair samenwerken
  • Taken te verdelen
  • Elkaar ruimte geven
  • Verantwoordelijkheden verdelen
  • Loslaten
  • Onafhankelijk op te treden binnen de context van wederzijdse afhankelijkheid
  • Effectief communiceren
  • Hoofd– van bijzaken scheiden
  • Leidinggeven aan een crisisteam-overleg

kennismaking

crisis dilemma gAME

Een besluit nemen in een situatie van crisis, betekent dat je om moet kunnen gaan met onzekerheid, schaarste van informatie en met het feit dat je het nooit 100% goed kunt doen. Wat je ook beslist, aan ieder besluit kleven zowel positieve als negatieve consequenties. 

Iedereen die beter wil worden in het omgaan met dilemma’s tijdens een crisissituatie kan dit leren door deel te nemen aan de Crisis Dilemma Game.

Meer informatie?

Meer weten over onze games? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

We respecteren je privacy en gaan zorgvuldig met je gegevens om. 

Wil je bericht ontvangen bij nieuwe events?

Wil je bericht ontvangen zodra wij nieuwe events aanbieden op onze website? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! 

We respecteren je privacy en gaan zorgvuldig met je gegevens om. 

Onze klanten

Zij gingen je voor: