Events

Een aantal keer per jaar organiseren wij diverse events zoals gratis trainingen en proeverijen.
Hieronder vind je een overzicht van de Events die gepland staan.

gratis online proeverij

van onze online werkvormen

Zoek jij als trainer/teamcoach naar online tools om in te zetten tijdens teamtrainingen?

Wij organiseren een online proeverij voor twee van onze online games.
Je kunt dan als deelnemer meedoen aan de Online Serious Game Juwelenroof en we laten je ook het Online Ken je Collega Spel zien.

Thema’s van deze games zijn:

 • Effectief samenwerken
 • Luisteren
 • Effectief informatie uitwisselen
 • Besluitvorming in teams
 • Elkaar beter leren kennen

Ben je teamcoach of trainer en serieus geïnteresseerd om deze games op termijn in te zetten voor jouw klanten? Dan ben je van harte welkom om ze gratis uit te proberen.

Aanmelden kan via het formulier hieronder (Let op; beperkt aantal plaatsen!)

proeverij

train-de-trainer

eigenaarschap game

In het boek “Wie zorgt dat het goed komt” zijn de randvoorwaarden uitgewerkt die ertoe bijdragen om eigenaarschap te vergroten in teams. Door als teamcoach de Eigenaarschap Game te gebruiken kan je op een speelse, laagdrempelige manier het gesprek over eigenaarschap op gang brengen. Dit spel is te huur, maar om het goed in te kunnen zetten organiseren we regelmatig train-de-trainer bijeenkomsten. Je ondergaat dan eerst zelf als deelnemer het spel, vervolgens leggen we uit hoe het spel is opgebouwd en tenslotte krijg je concrete tips en handvatten aangereikt om dit spel in te zetten vanuit jouw eigen praktijk.

Wil je dit spel in de toekomst gebruiken in jouw rol van teamcoach of trainer, meld je dan aan voor deze train-de-trainer bijeenkomst.

De kosten voor de training bedragen € 375,-. Dit is inclusief lunch en na afronding van de training mag je de game één keer gratis inzetten vanuit jouw eigen praktijk.

kennismaking alle games

Proeverij

Schrijf je hieronder in als je op de hoogte gehouden wilt worden van alle proeverijen die we organiseren.  We organiseren meerdere keren per jaar een proeverij waar je kunt kennismaken met al onze serious games. En ze dus ook (deels) kunt spelen. Onze trainers zijn daarbij aanwezig zodat ze je alles kunnen vertellen over de leerdoelen die bereikt worden met onze serious games.

kennismaking

vluchtelingenkamp

De deelnemers krijgen in deze serious game het inrichten van een vluchtelingenkamp als uitdaging. Het kamp ligt in een veilige zone nabij het land Choemalije, alwaar flinke grensconflicten gaande zijn. Ze hebben beperkte middelen en beperkte tijd om te bepalen hoe het vluchtelingenkamp ingericht gaat worden. Hierbij heeft ieder zijn eigen verantwoordelijkheid maar er is ook een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

De deelnemers leren in deze serious game o.a.:

 • Multidisciplinair samenwerken
 • Taken te verdelen
 • Elkaar ruimte geven
 • Verantwoordelijkheden verdelen
 • Loslaten
 • Onafhankelijk op te treden binnen de context van wederzijdse afhankelijkheid
 • Effectief communiceren
 • Hoofd– van bijzaken scheiden
 • Leidinggeven aan een crisisteam-overleg

kennismaking

EIGENAARSCHAP gAME

Er wordt steeds meer gevraagd van medewerkers: zelf nadenken, flexibel zijn, proactief, afspraken nakomen, buiten de kaders durven handelen etc. Wat we eigenlijk zoeken zijn medewerkers die trots thuis komen en met passie vertellen wat voor moois ze vandaag weer hebben mogen doen en zich echt ergens over ontfermen. Dat noemen we Eigenaarschap.

Met dit mooie spel ervaar je wat er voor nodig is om eigenaarschap te stimuleren en te creëren en hoe het is om zelf eigenaarschap te hebben. De basis voor dit eigenaarschap spel is het boek Wie zorgt dat het goed komt? van Pieter van der Haak.

kennismaking

crisis dilemma gAME

Een besluit nemen in een situatie van crisis, betekent dat je om moet kunnen gaan met onzekerheid, schaarste van informatie en met het feit dat je het nooit 100% goed kunt doen. Wat je ook beslist, aan ieder besluit kleven zowel positieve als negatieve consequenties. 

Iedereen die beter wil worden in het omgaan met dilemma’s tijdens een crisissituatie kan dit leren door deel te nemen aan de Crisis Dilemma Game.

Meer informatie?

Meer weten over onze games? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

We respecteren je privacy en gaan zorgvuldig met je gegevens om. 

Wil je bericht ontvangen bij nieuwe events?

Wil je bericht ontvangen zodra wij nieuwe events aanbieden op onze website? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! 

We respecteren je privacy en gaan zorgvuldig met je gegevens om. 

Onze klanten

Zij gingen je voor: