Team

Het ontwikkelen van serious games is een proces waarbij meerdere professionals bij worden betrokken.  Afhankelijk van de klantvraag werken we samen in wisselende samenstellingen. In dit overzicht tref je de mensen aan waarmee we momenteel het meest intensief samenwerken achter de schermen.

Pieter is het creatieve brein achter Jump Serious Games. Ooit begonnen als ondernemer en trainer vanuit zijn bedrijf P&A Talentontwikkeling maakte hij in 2019 de keus om P&A als bedrijf om te bouwen naar een zelfstandig draaiende coöperatie met gedeeld eigenaarschap. Hierdoor heeft hij voor zichzelf de ruimte gecreëerd om Jump Serious Games groter te maken.

Marion Wiemer

Marion Wiemer

Contentmarketing

Marion is de drijvende kracht achter de website, de shop en bovendien het eerste aanspreekpunt voor onze klanten.  Zij is een multitalent, iemand die weet van aanpakken en bovendien vanuit een positief kritische houding meedenkt over de keuzes die we binnen Jump maken en de partners waar we mee samenwerken.

Henri Huisman

Henri Huisman

Trainer & Ideeënmaker

Henri Huisman is vanuit zijn jarenlange ervaring als trainer, (interim)manager en voormalig eigenaar van een buitensportbedrijf één van onze betrouwbare concept-denkers. Hij helpt ons bij het ontwikkelen van nieuwe games dankzij zijn creativiteit en zijn brede ervaringskennis.

Martijn Blom

Trainer / Ideeënmaker

Martijn Blom is als trainer verbonden aan P&A Talentontwikkeling en is gelijktijdig sterk gedreven om game-based leerprogramma’s in te zetten. Hij komt met ideeën, suggesties en helpt mee bij de fine-tuning van de games om te zorgen dat de game het gewenste effect dient en meer is dan even een spelletje doen.

Nienke-van-der-Haak

Nienke van der Haak

Trainer & Voice-over

Nienke van der Haak draagt bij aan het succes van Jump Serious Games vanuit haar rol als professioneel voice-over maar ook vanuit haar ervaringskennis als  trainer/coach.
Zij weet wat werkt, denkt sterk klantgericht en is voor ons een belangrijke kritische mede-ontwikkelaar.

Herman van der Haak bouwt Escaperooms op basis
van klantvragen en is goed
en snel als het gaat om het maken van bewegende beelden. Bij veel van onze projecten verzorgt Herman het camerawerk en doet hij de editing.

Leroy Wanders

Vormgever

Leroy is onze huis-vormgever voor Jump Serious Games. Hij weet ons ons iedere keer weer  te verassen met een nog mooier design dat niet alleen hoog scoort in de uitstraling , maar vooral ook helpt bij een optimale spelbeleving bij de deelnemers.

Wout Zweers

Kunstenaar

Wout Zweers is onze huis-kunstenaar. Zodra er fysiek tastbare elementen nodig zijn bij onze games, dan schakelen we eerst even met Wout voor zijn visie en ideeën. Hij ontwikkelde diverse spelelementen, voornamelijk gemaakt van hout.