Team

Het ontwikkelen van serious games is een proces waarbij meerdere professionals bij worden betrokken.  Afhankelijk van de klantvraag werken we samen in wisselende samenstellingen. In dit overzicht tref je de mensen aan waarmee we momenteel het meest intensief samenwerken achter de schermen.

Eva Stern Jump

Eva Stern

Office manager

Eva is de rots in de branding van onze backoffice. Zij zorgt dat de spullen op tijd de deur uit gaan, ze bewaakt de projecten en is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. 

En daarbij; ze houdt van spelletjes en is ook zelf nog steeds aan het leren en ontwikkelen. Helemaal op de juiste plek dus. Als je vragen hebt bel of mail haar dan gerust, ze is je graag van dienst.

eva@jumpseriousgames.nl

afbeelding van pieter van der haak

Pieter van der Haak

Eigenaar

Pieter is het creatieve brein achter Jump Serious Games. Ooit begonnen als ondernemer en trainer vanuit zijn bedrijf P&A Talentontwikkeling maakte hij in 2019 de keus om P&A als bedrijf om te bouwen naar een zelfstandig draaiende coöperatie met gedeeld eigenaarschap. Hierdoor heeft hij voor zichzelf de ruimte gecreëerd om Jump Serious Games groter te maken.

Marijne Vos bij Jump Serious Games

Marijne Vos

Spellenmaker en Organisatieadviseur

Marijne bleek na een eerste carrière als organisatieadviseur al snel vast te lopen in de traditionele aanpak van organisatievraagstukken.

Ze besloot zich te wijden aan andere manieren om mensen én organisaties te helpen in beweging te komen . Samen met Ben Kuiken schreef ze het Grote Fröbelboek voor adviseurs. Voor Jump is ze zowel een inspirerende partner bij het conceptuele design van nieuwe games als een toegewijde facilitator bij het inzetten van diverse Serious Games. Recentelijk bouwden we samen met haar de Game Cadenaline over Integraal Samenwerken. 

Martijn

Martijn Blom

Trainer / Ideeënmaker

Martijn Blom is een zeer ervaren trainer/coach en bovendien iemand die sterk gelooft in ervaringsgericht leren en ontwikkelen. Behalve dat hij regelmatig games begeleid denkt Martijn ook mee tijdens de ontwikkeling nieuwe games  of bij de fine-tuning van de games om te zorgen dat de game het gewenste effect dient en meer is dan even een spelletje doen.

Nienke van der Haak

Nienke van der Haak

Trainer & Voice-over

Nienke van der Haak draagt bij aan het succes van Jump Serious Games vanuit haar rol als professioneel voice-over maar ook vanuit haar ervaringskennis als  trainer/coach.
Zij weet wat werkt, denkt sterk klantgericht en is voor ons een belangrijke kritische mede-ontwikkelaar.

Herman van der Haak

Herman van der Haak

Escaperoom Ontwikkelaar

Herman van der Haak is eigenar bouwt Escaperooms op basis
van klantvragen maar is ook goed als het gaat om het maken van bewegende beelden. Bij veel van onze projecten verzorgt Herman het camerawerk en doet hij de editing. Samen met Herman ontwikkelde we de Jump Escape Box.

Leroy-Wanders

Leroy Wanders

Vormgever

Leroy is onze huis-vormgever voor Jump Serious Games. Hij weet ons ons iedere keer weer  te verassen met een nog mooier design dat niet alleen hoog scoort in de uitstraling , maar vooral ook helpt bij een optimale spelbeleving bij de deelnemers.

Maiko van Putten

Maiko van Putten

Industrieel Designer

Voor Jump is Maiko de betrouwbare partner als het gaat om de ontwerp en maakfase van nieuwe producten of voor het leveren van spelonderdelen die natuurlijk meestal speciaal op maat voor Jump worden gefabriceerd. 

Maiko geeft leiding aan het creatieve ‘maakbedrijf’ Redlocked Puzzles en 123laser.

Henri Huisman

Henri Huisman

Trainer & Ideeënmaker

Henri Huisman is vanuit zijn jarenlange ervaring als trainer, (interim)manager en voormalig eigenaar van een buitensportbedrijf één van onze betrouwbare concept-denkers. Hij helpt ons bij het ontwikkelen van nieuwe games dankzij zijn creativiteit en zijn brede ervaringskennis.

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0