Partners

Partners

Jump Serious Games werkt met verschillende partners samen en is bovendien partner van Saganet.

Saganet is dé Nederlandse vereniging voor mensen die zich bezig houden met spelsimulaties. Saganet stimuleert kennis deling en brengt professionals bij elkaar rondom actuele thema’s en ontwikkelingen op het brede speelveld van serious gaming in Nederland en daarbuiten. Ben je lid van Saganet en wil je een spel aanbieden via Jump Serious Games, informeer dan even naar de speciale gunstige voorwaarden die we hebben toegezegd aan de leden van deze vereniging.

Stel jij zoekt nieuwe gebruikers/klanten voor jouw game?

Heb jij een “game” ontwikkeld zoals bijvoorbeeld een spelsimulatie game, coachkaarten, een bord- of kaartspel, een outdoorgame, een ervaringsgerichte werkvorm of iets anders dat ingezet kan worden om “spelenderwijs” mensen te helpen ontwikkelen? Dan helpt Jump Serious Games jou om deze Game onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten.

Jump Serious Games heeft als missie om trainers/coaches/HRM-professionals en anderen te inspireren en te faciliteren om Games in te zetten als middel om mensen en/of organisaties te helpen met de verdere ontwikkeling.

Wanneer kan jouw game op de Jump site worden geplaatst?

Als je voor jouw game duidelijk kunt aangeven voor welke doelgroep(en) hij is, welke leerthema’s aan de orde kunnen komen en wat de game op kan leveren voor de gebruikers dan is het in principe mogelijk om partner te worden van Jump en jouw game op ons platform te plaatsen.

Wij gaan voor jou aan het werk

Door partner te worden maak je gebruik van onze mogelijkheden om vragen bij (potentiële) klanten te koppelen aan het aanbod. Jump Serious Games bouwt gestaag aan een netwerk van gebruikers en potentiële gebruikers en geïnteresseerde partijen voor het inzetten van allerlei vormen van serious gaming. Door je bij ons aan te sluiten lift je mee in dit netwerk en brengen we jouw games onder de aandacht van partijen die jij zelf waarschijnlijk nog niet hebt weten te bereiken. Hiermee zijn we jouw distributiekanaal of we vormen een aanvulling op je eigen sales en marketing.

Meer weten?

Wil je hierover meer weten neem dan contact met ons op.

Saganet

Beschrijving soort bedrijf

Tekst over welke manier Jump samenwerkt met deze partij

P&A Talentontwikkeling

Beschrijving soort bedrijf

Tekst over welke manier Jump samenwerkt met deze partij

Saganet

Beschrijving soort bedrijf

Tekst over welke manier Jump samenwerkt met deze partij

GRATIS EBOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis het eBook ‘Gedragsverandering en het geheim van Serious Games’.