Het ontstaan

Jump Serious Games is in 2018 ontstaan als een spin-off van Trainingsbureau P&A Talentontwikkeling.
Zo’n 25 jaar ervaring met talent- en organisatieontwikkeling leerde ons dat beweging vooral ontstaat als het leuk mag zijn. Voor P&A en de klanten van P&A ontwikkelden we inmiddels meerdere serious games. Veelal bordspelen, maar de laatste tijd ook spellen waarin we diverse multimedia-elementen inbouwden.
Het wordt steeds leuker en mooier en dit jaar koppelen we Jump Serious Games los van P&A om onze droom te realiseren:
Het creëren van spelervaringen waardoor leren en ontwikkelen weer een mooi avontuur wordt.

Jump is een co-creatie

De beste games komen tot stand door een nauwe samenwerking tussen opdrachtgever, mensen uit de doelgroep en bijvoorbeeld didactische professionals, trainers, creatievelingen, vormgevers en inhoudsdeskundigen. Jump gelooft in synergie. Een mooie game is veel meer dan de som van de individuele bijdragen. Jump Serious Games is dan ook geen bedrijf met vaste medewerkers die iedere week hetzelfde kunstje doen. Jump Serious Games is een flexibele organisatie die rondom de klantvraag de juiste mensen verzamelt om samen tot een prachtig eindresultaat te komen. Het is een nieuwe organisatie met betrokken professionals waarmee in wisselende samenstellingen wordt samengewerkt.

Jump kent geen concurrentie

Wij werken intensief samen met andere bedrijven of organisaties die zich bezig houden met Serious Games. Afhankelijk van de klantvraag zoeken we hiermee een passende manier van samenwerken om uiteindelijk tot het beste resultaat te komen. Games bouwen is een creatief proces en juist door kennis, kunde en visie van meerdere partijen te verbinden kom je tot de mooiste producten.

Jump is lekker samenwerken

Jump Serious Games gelooft in de kracht van gewoon lekker werken. Als je doet wat je leuk vindt, dan hou je het langer vol. Of zoals Voltaire ooit schreef: “Ik heb besloten te doen wat ik leuk vind, omdat dat goed is voor de gezondheid.”
We ontwikkelen alleen games waarover we zelf enthousiast over zijn. Die leuk zijn om te ontwikkelen. De voorpret tijdens het maken van een game is een belangrijke graadmeter of het straks een sterke serious game zal worden.

game spelen

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0

Maak kennis met onze games

PROEVERIJ-EVENT "TRAINEN EN COACHEN MET SPEELS GEMAK"

Wil jij leren hoe je met compacte games jouw programma of bijeenkomst kan verrijken?
Wil je zelf ervaren hoe zo’n game of spelsimulatie gaat?
Wil je de kans pakken om een geschikt spel direct aan je toolbox toe te voegen?

vluchtelingenkamp