Het ontstaan

Jump Serious Games is in 2018 ontstaan als een spin-off van Trainingsbureau P&A Talentontwikkeling. In 2020 is Jump van P&A losgekoppeld en is het een zelfstandige BV geworden. 

Zo’n 25 jaar ervaring met ervaringsgericht trainen en ontwikkelen leerde ons dat trainingen effectiever én leuker worden met speltechnieken en serious gaming. Voor P&A en de klanten van P&A ontwikkelden we meerdere serious games. 

Van eenvoudige coachkaarten om het goede gesprek op gang te brengen tot businesssimulatie games en natuurlijk de veel ingezette compacte games. We hebben veel op de plank liggen voor trainers en facilitators maar als je een specifieke vraag hebt dan leveren we ook maatwerk. Soms door een bestaande game te tweaken en soms door gewoon weer iets nieuws te maken.  

Onze missie:

Het creëren van spelervaringen waardoor leren en ontwikkelen weer een mooi avontuur wordt.

 

Jump is een co-creatie

De beste games komen tot stand door een nauwe samenwerking tussen opdrachtgever, mensen uit de doelgroep en bijvoorbeeld didactische professionals, trainers, creatievelingen, vormgevers en inhoudsdeskundigen. Jump gelooft in synergie. Een mooie game is veel meer dan de som van de individuele bijdragen. Jump Serious Games is dan ook geen bedrijf met vaste medewerkers die iedere week hetzelfde kunstje doen. Jump Serious Games is een flexibele organisatie die rondom de klantvraag de juiste mensen verzamelt om samen tot een prachtig eindresultaat te komen. Het is een nieuwe organisatie met betrokken professionals waarmee in wisselende samenstellingen wordt samengewerkt.

Jump kent geen concurrentie

Wij werken intensief samen met andere bedrijven of organisaties die zich bezig houden met Serious Games. Afhankelijk van de klantvraag zoeken we hiermee een passende manier van samenwerken om uiteindelijk tot het beste resultaat te komen. Games bouwen is een creatief proces en juist door kennis, kunde en visie van meerdere partijen te verbinden kom je tot de mooiste producten.

Jump is lekker samenwerken

Jump Serious Games gelooft in de kracht van gewoon lekker werken. Als je doet wat je leuk vindt, dan hou je het langer vol. Of zoals Voltaire ooit schreef: “Ik heb besloten te doen wat ik leuk vind, omdat dat goed is voor de gezondheid.”
We ontwikkelen alleen games waarover we zelf enthousiast over zijn. Die leuk zijn om te ontwikkelen. De voorpret tijdens het maken van een game is een belangrijke graadmeter of het straks een sterke serious game zal worden.

samenwerkingsgame vl6

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0