Aanbieding!

Aanbieding 2 sets coachkaarten

48.00 excl. BTW

Tijdelijke combinatie aanbieding: Het Ken je Collega Spel samen met het Kernwaarden & Foto Associatie Spel met bijna 10 euro korting!

Lees verder

Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Beschrijving

Aanbieding 2 sets coachkaarten:

1a. Kernwaardenspel

Met dit door Jump ontwikkelde Kernwaardenspel kun je op een makkelijke en leuke manier je eigen kernwaarden vinden of de kernwaarden van een team of organisatie in beeld brengen. Het kernwaardenspel bestaat uit 60 kaarten met 127 zorgvuldig geselecteerde kernwaarden. De gekozen waarden zijn tot stand gekomen na zorgvuldig onderzoek. Deze waarden worden zowel individueel gebruikt als door organisaties. Hierdoor is het vrijwel zeker dat je jezelf kunt herkennen in één tot vier van de waarden die je op de kaarten ziet.

Met de bijgeleverde handleiding is dit kernwaardenspel te gebruiken tijdens teamsessies, individuele coaching als zelfreflectie.

1b. Foto Associatie Spel

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden! Het foto associatie spel bevat 60 unieke fotokaarten die zijn bedoeld als (inspirerend) hulpmiddel tijdens coaching en teamtrainingen.

De foto’s voldoen aan de volgende criteria: relatief ruwe foto’s zonder filter, eenvoudige beelden waardoor je snel kunt associëren, vrijwel geen teksten in of op de foto’s zodat vooral het visuele brein wordt aangesproken en een ruime variatie aan thema’s. In de bijgevoegde handleiding zijn verschillende spelvormen beschreven om de fotokaarten toe te passen.

Deze JUMP coachkaartenset, bestaande uit twee spellen, is een essentiële tool voor coachgesprekken en teamsessies!

2. Ken je Collega Spel

Het door Jump ontwikkelde Ken je Collega Spel  is bedoeld als (inspirerend) hulpmiddel voor mensen die net als wij geloven dat samenwerken soepeler verloopt als je elkaar beter kent en dus ook beter begrijpt.
Stuk voor stuk zijn het vragen die er op gericht zijn stappen te zetten om de openheid, het werkplezier en het begrip voor elkaar te vergroten. Samenwerken in teams wordt makkelijker en leuker als je beter weet hoe iemand in elkaar steekt.

Het spel bestaat uit 60 kaarten, verdeeld in 5 categorieën: Voorwaarden, Energie, Persoonlijk, Dilemma’s en Uitdagingen. Elke categorie heeft 2 niveaus. Je kunt ervoor kiezen om weinig bloot te geven over jezelf in je antwoord, of veel.

Kijk ook eens naar onze andere combinatie aanbiedingen in de webshop.

Extra informatie

Soort game

Coachkaarten

Meer informatie?

Meer weten over dit spel? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

We respecteren je privacy en gaan zorgvuldig met je gegevens om. 

Onze klanten

Zij gingen je voor: