Ken je Collega Spel

28.75 excl. BTW

Dit spel coachkaarten voor collega’s is bedoeld als (inspirerend) hulpmiddel voor mensen die net als wij geloven dat samenwerken soepeler verloopt als je elkaar beter kent en dus ook beter begrijpt. Stuk voor stuk zijn het vragen die er op gericht zijn stappen te zetten om de openheid, het werkplezier en het begrip voor elkaar te vergroten. Samenwerken in teams wordt makkelijker en leuker als je beter weet hoe iemand in elkaar steekt. Nu ook in een online versie te spelen!

Lees verder

Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Beschrijving

Hoe goed ken jij je collega?

Samenwerken met collega’s in teams of binnen afdelingen doen we bijna dagelijks. De meeste mensen brengen overdag meer tijd door met hun collega dan met hun geliefden. Maar hoe goed ken je de mensen om je heen eigenlijk?

Dit spel coachkaarten voor teams / collega’s is bedoeld als (inspirerend) hulpmiddel voor mensen die net als wij geloven dat samenwerken soepeler verloopt als je elkaar beter kent en dus ook beter begrijpt.

De vragen op de kaarten zijn tot stand gekomen na een zorgvuldige selectie. Stuk voor stuk zijn het vragen die er op gericht zijn stappen te zetten om de openheid, het werkplezier en het begrip voor elkaar te vergroten. Samenwerken met je collega’s wordt makkelijker en leuker als je beter weet hoe iemand in elkaar steekt. Dat bereik je door dit spel coachkaarten voor collega’s te spelen.

Voor bestaande en nieuwe teams

Het spel is voor zowel bestaande als nieuwe teams erg leuk en boeiend om te spelen. Binnen bestaande teams leer je elkaar veel meer als mens kennen dan alleen als collega. Voor nieuwe teams of projectteams is dit spel een hele krachtige tool om snel met elkaar op gang te komen en vanaf het eerste moment te investeren in de onderlinge verhoudingen.

Dit spel biedt veel mogelijkheden om in te zetten en kan bovendien op allerlei manieren worden gespeeld. Met de bijgesloten handleiding helpen we je het spel zo goed mogelijk in te zetten en dragen we maar liefst 12 spelvarianten aan. Mogelijkheden genoeg dus, maar laat je er niet door afremmen. We nodigen iedereen van harte uit om ook zelf nieuwe spelvormen te bedenken!

Het Ken je collega spel

Het spel bestaat uit 60 kaarten, verdeeld in 5 categorieën: Voorwaarden, Energie, Persoonlijk, Dilemma’s en Uitdagingen. Elke categorie heeft 2 niveau’s. Je kunt ervoor kiezen om weinig bloot te geven over jezelf in je antwoord, of veel.

Ook online te spelen!

Aangezien we door de coronacrisis veel thuis moeten werken, hebben we een online versie van het Ken je Collega Spel gemaakt.

Meer informatie?

Meer weten over dit spel? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

We respecteren je privacy en gaan zorgvuldig met je gegevens om. 

Onze klanten

Zij gingen je voor: