Nieuw! Het Ken je Collega Spel

Hoe goed ken jij je collega?

Of je nu wilt of niet, je bent meer tijd samen met je collega’s dan met je geliefde.
Shocking, right?…

Werk je al jaren in hetzelfde team, maar heb je geen idee wat je collega beweegt en motiveert? Wat zijn/haar normen en waarden zijn, hoe het gezin van je collega eruit ziet en hoe hij/zij is grootgebracht?

Of heeft de organisatie waar je werkt net een verandering ondergaan, is de structuur veranderd, zijn er nieuwe teams gevormd en heb je ineens nieuwe collega’s?
Wil je deze collega’s beter leren kennen zodat je elkaar beter aanvoelt en zo beter kan samenwerken?

Wij hebben daar een perfect spel voor bedacht!

Het Ken je Collega Spel

Deze set coachkaarten voor teams is bedoeld als (inspirerend) hulpmiddel voor mensen die net als wij geloven dat samenwerken soepeler verloopt als je elkaar beter kent en dus ook beter begrijpt.

De vragen zijn tot stand gekomen na een zorgvuldige selectie. Stuk voor stuk zijn het vragen die er op gericht zijn stappen te zetten om de openheid, het werkplezier en het begrip voor elkaar te vergroten. Samenwerken met je collega’s wordt makkelijker en leuker als je beter weet hoe iemand in elkaar steekt.

Nu te koop in de webshop!

Online Ken je Collega Spel

Nadat in 2020 de coronacrisis een feit was, en veel teams en collega’s thuis moesten werken hebben we het idee opgevat een online versie te maken van het Ken je Collega Spel. Het bleek een succes, we hebben al veel teams kunnen helpen bij het in verbinding blijven met elkaar met het Online Ken je Collega Spel.

 

Deel deze blog:

Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter