Shop nieuw

Effectief Overleggen en Vergaderdiscipline ‘Vlucht 203’

Eigenaarschap in teams ‘Display Overview’

Integraal samenwerken game ‘Cadenaline’

Vertrouwensgame: Prisoners Dilemma ‘Reality Check’

Crisis Dilemma Game

Teaming Game ‘Higher Ground’

Veiligheidsbewustzijn Game

Serious Game Eigenaarschap

Beeld en Besluitvormingsgame ‘De Juwelenroof’

Samenwerkingsgame ‘Vluchtelingenkamp’

Een maatwerk game?

We gaan graag voor jullie aan de slag!

Waarom Serious Games?

Serious games bieden situaties waarin concrete uitdagingen, handelingen en het leren met elkaar worden verbonden. Bovendien maken serious games het leren leuk, uitdagend en motiverend. De competitie zorgt voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Tijdens een serious game kunnen de deelnemers zonder risico’s ervaren wat de gevolgen zijn van hun handelingen, waardoor de kwaliteit van het leren verbetert. Door een serious game in een leer- of ontwikkelprogramma in te zetten, bereik je optimaal resultaat waardoor het geleerde direct in de dagelijkse praktijk kan worden toegepast.

Naast bestaande games is het ook mogelijk om een maatwerk game te laten maken. De game wordt speciaal gemaakt voor jouw organisatie of voor het leerthema dat jij wilt. 

Meer informatie?

Meer weten over onze games en/of onze mogelijkheden? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

We respecteren je privacy en gaan zorgvuldig met je gegevens om. 

Onze klanten

Zij gingen je voor:

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0

Onze officemanager, Eva, is op vakantie. Hierdoor is er momenteel niet iedere dag iemand op kantoor aanwezig. We proberen jouw bestelling binnen maximaal 3 werkdagen af te handelen.